Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Jak zahustit jablečnou náplň do štrúdlu: Poradíme, kdy použít strouhané piškoty, kdy perník, ořechy nebo ovoce
KVÍZ: Víte, kam patří vepřová plec a kdy raději zvolit kýtu? Otestujte své znalosti přípravy vepřového masa
K@tka uvařil 23. 3. 2013 11:39 "Upgrade čokoládových lanýžů" Ořechovo-mandlové lanýže 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 23. 3. 2013 11:39 "Upgrade čokoládových lanýžů" Ořechovo-mandlové lanýže 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
K@tka uvařil 23. 3. 2013 11:39 "Upgrade čokoládových lanýžů" Ořechovo-mandlové lanýže 0 0 Zobrazit detail Okomentovat