Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
Kaill uvařil 21. 10. 2017 17:29 Upside Down Cake (koláč vzhůru nohama) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaill uvařil 21. 10. 2017 17:29 Upside Down Cake (koláč vzhůru nohama) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaill uvařil 21. 10. 2017 17:29 Upside Down Cake (koláč vzhůru nohama) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaill uvařil 21. 10. 2017 17:29 Upside Down Cake (koláč vzhůru nohama) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kaill uvařil 21. 10. 2017 17:28 Upside Down Cake (koláč vzhůru nohama) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Americké koblihy sloní uši: Velké kynuté placky jsou tenké a křupavé, voní skořicí, božsky chutnají a příprava není složitá