Úžasná roštěná po znojemsku podle Jana Punčocháře: Šťavnaté maso skvěle doplňuje nakyslá omáčka s chutí okurek
Nepečené tiramisu kuličky podle Anety Vignerové: Cukroví s luxusní chutí italské klasiky krásně voní kakaem a kávou
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:44 Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“ Okomentovat
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:43 Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:42 Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na domácí kečup: Dokonalý je z pečených rajčat se skořicí a třtinovým cukrem. Podle našeho receptu jej zvládnete taky
Jak zvýraznit chuť vývaru: Kosti, maso i zeleninu nejdříve předpečeme, výslednou chuť pak dotáhne koření i citron