Rychlý švestkový koláč s mákem a drobenkou je šťavnatý a křupavý. Hotový je do půl hodiny a vydrží dlouho vláčný
Kleopatřin jídelníček od čočky po jehněčí: Co se jedlo v Ptolemaiovském Egyptě a co si dopřávala královna
Hřiby, křemenáče, kozáky, lišky, smrže či bedly se perfektní hodí na sušení. Podle těchto pravidel vydrží až do příští sezony
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:44 Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“ Okomentovat
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:43 Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Josef Lerch uvařil 29. 12. 2014 11:42 Utopenci pana hajného ze „Šlajfu“ 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak udělat z libečku „maggi“? Kromě svazku aromatické bylinky stačí jen voda, sůl a olej a postup, který zvládne každý
Slané pizzy z listového těsta na podzim plníme houbovou náplní. Jsou rychlé, snadné a výtečně chutnají