Skvělá houbová smaženice: Jaký tuk použít, čím houby dochutit i kdy přidat vajíčka, aby byl výsledek božský
Vyzkoušeli jsme netradiční lívance s párky. Vláčné uvnitř a křupavé na povrchu chutnají s hořčicí a kečupem skvěle
Jak připravit jablečný křen, který vydrží celou zimu a dodá říz uzenému i paštice? Snadný recept zvládne každý
ivocas uvařil 27. 11. 2015 22:34 Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Švestková omáčka s uzeným a noky Okomentovat
Eliza uvařila 20. 5. 2012 21:13 Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 20. 5. 2012 21:13 Uzené se švestkovo-perníkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Slavný americký dezert banánový pudink: Vrstvený zázrak, který se rozplývá na jazyku, připravit jej přitom zvládne každý