Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Bibinka uvařila 9. 9. 2009 17:34 Uzené v kapustovém mozečku 0 0 Zobrazit detail detail... Okomentovat
Bibinka uvařila 9. 9. 2009 17:34 Uzené v kapustovém mozečku 0 0 Zobrazit detail Uzené v kapustovém mozečku Okomentovat
Retro okénko: Luxusní bonboniéry jako Orient dezert či Maryša stávaly kolem 40 Kčs a mívaly tři patra
Usnadněte si zavařování: Použijte myčku na nádobí, pomůže totiž hned dvakrát. Stačí dodržet správný postup