Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
tejaja uvařila 1. 9. 2020 07:54 Vajíčkový salát s cottage a polníčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 9. 2020 07:54 Vajíčkový salát s cottage a polníčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
tejaja uvařila 1. 9. 2020 07:54 Vajíčkový salát s cottage a polníčkem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Lovecký řízek neboli Jägerschnitzel: Podává se s lahodnou houbovou omáčkou a špeclemi, nebo s křupavými hranolky