Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
RubyRom uvařila 12. 12. 2021 15:06 Vánoční medové perníčky 1 0 Zobrazit detail Vánoční medové perníčky Okomentovat
Velikonoce s Josefem Maršálkem: Vynikající mrkvový koláč vás překvapí svou vláčností a vůní koření a pomerančů
7 foto 5 netradičních večeří z květáku: Vyzkoušíte krémovou polévku, květákovou koprovku nebo falešný vlašák?