Jak se připravuje občerstvení na turnaj Oktagon na Štvanici? Šéfkuchař Lukáš Neckář prozradil, jaké lahůdky chystá
Markéta Pyskatá: Tyrolská vévodkyně a švagrová Karla VI. měla na talíři šťovíkovou polévku i medový perník s růžovou vodou
Vyzkoušela jsem pomazánku podle receptu od Heidy Janků. Je jen ze čtyř surovin, snadno se dělá a skvěle chutná
Ivace64 uvařila 11. 12. 2016 16:02 Vánoční salám s rozpuštěnou čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 11. 12. 2016 16:02 Vánoční salám s rozpuštěnou čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivace64 uvařila 11. 12. 2016 16:02 Vánoční salám s rozpuštěnou čokoládou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat