Vynikající vepřová pečeně po valašsku: Měkká kotleta a šťavnaté žampiony chutnají božsky a příprava je snadná
Jednoduchá pomazánka z Moravanky: Pikantní chuť doplňuje salám a sýr, ideální kombinace na lehkou svačinku nebo večeři
mika59 uvařila 4. 4. 2016 16:19 Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 4. 4. 2016 16:04 Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 4. 4. 2016 16:04 Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
5 foto Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé