Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 553 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,58 g |
Tuky | 38,39 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 38,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N7P
Moje poznámka
Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N7P
Nejnovější recepty
Grilovaný ananas s karamelem a zmrzlinou
Přidáno před 23 minutami
Grilované hovězí hrudí
Přidáno před 1 hodinou
Krůtí pastrami
Přidáno před 1 hodinou
Grilovaná svatomartinská husa
Přidáno před 1 hodinou
Huli huli kuřecí křídla
Přidáno před 1 hodinou
Zauzené makrely
Přidáno před 2 hodinami
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Hrníčkový borůvkový koláč na plechu
veeronica12 před 2 minutami
Růžičky s tvarohovou náplní
Mizera před 32 minutami
Meruňkový koláč z tvarohového těsta
malipi před 1 hodinou
Linecký koláč s marmeládou
Okina před 1 hodinou
Lehký tvarohový koláč
Esa před 1 hodinou
Kynutý meruňkový táč
Zinzi před 2 hodinami
Rychlý švestkový koláč
Smahova před 3 hodinami
Pajšl - plíčky na smetaně
Danatafi před 4 hodinami
Chutné vafle
jenisovah@gmail.com před 4 hodinami
Babiččiny kynuté borůvkové knedlíky
Zuzik.1989 před 4 hodinami
Tématické fráze:
varene veprove maso,
varene vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso recept,
zbylé vařené vepřové maso,
maso na celeru,
recepty z vareného vepřového masa,
recept z vařeného vepřového masa,
varene maso,
vepřové maso vařené,
vařené maso omáčka,
vepřové maso s omáčkou,
co z vařeného vepřového masa,
recepty na vepřové maso s omáčkou,
recepty z vepřového masa,
recept na vařené vepřové maso recepty,
vepřové maso recepty,
recepty na vaření masa,
vepřové maso s celerem,
vepřové maso omáčky,
varene veprove
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
celer,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
smetana na vaření,
vývar masový,
šťáva citronová,
cukr,
sůl,
pepř bílý,
sušená bazalka,
marmeláda brusinková
Komentáře (4)