Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou

Hodnocení receptu je 4,8 (11×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

4. 4. 2016 18:04

Suroviny

Nutriční hodnoty

Energie4 553 kJ / 1 088 kcal
Bílkoviny133,58 g
Tuky38,39 g
Vláknina29,10 g
Cholesterol 426 mg
Sodík 843 mg
Sůl1,78 g
Sacharidy38,74 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mysulka mysulka

6. 4. 2016 10:11

To by mi chutnalo

Danca Danca

4. 4. 2016 19:08

Hezké a dobroučké!:-p :yes: Já takhle v podstatě dělám celerovou polévku, jen celer nechávám osmažit dozlatova. Máme ji rádi a i moje mamča, která bývala vyhlášená kuchařka, ji vždycky moooc chválí...:-8:-)

jirholu jirholu

4. 4. 2016 18:15

Recept se mně moc líbí ;-):-):yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Nejnovější recepty Více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: varene veprove maso varene vepřové maso recepty vařené vepřové maso recept zbylé vařené vepřové maso maso na celeru recepty z vareného vepřového masa recept z vařeného vepřového masa varene maso vepřové maso vařené vařené maso omáčka vepřové maso s omáčkou co z vařeného vepřového masa recepty na vepřové maso s omáčkou recepty z vepřového masa recept na vařené vepřové maso recepty vepřové maso recepty recepty na vaření masa vepřové maso s celerem vepřové maso omáčky varene veprove

Suroviny: plec vepřová, mrkev, celer, petržel, cibule, koření nové koření, pepř celý, sůl, celer, cibule, máslo, mouka hladká, smetana na vaření, vývar masový, šťáva citronová, cukr, sůl, pepř bílý, sušená bazalka, marmeláda brusinková

TopRecepty.cz

Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/9N7P