Suroviny
Nutriční hodnoty
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 553 kJ / 1 088 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 133,58 g |
Tuky | 38,39 g |
Vláknina | 29,10 g |
Cholesterol | 426 mg |
Sodík | 843 mg |
Sůl | 1,78 g |
Sacharidy | 38,74 g |
Postup přípravy
Zveřejněno 4. 4. 2016
Moje poznámka
Přidat poznámkuMoje poznámka
Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N7P
Moje poznámka
Vařené vepřové maso s celerovou omáčkou
Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/9N7P
Nejnovější recepty
Lečo v omeletě
Přidáno před 15 hodinami
Jahodové nanuky se zakysanou smetanou
Přidáno 2. 7. 2025 19:13
Květák bez smažení
Přidáno 2. 7. 2025 16:46
Kuličky z mletého masa plněné rajčátky s bylinkovou polentou
Přidáno 2. 7. 2025 13:51
Cuketová směs na cokoli
Přidáno 2. 7. 2025 08:29
Broskvový páj s tvarohem
Přidáno 2. 7. 2025 07:01
Přečtěte si
Nejnovější články
Máte skvělý recept? Podělte se o něj!
Právě bylo uvařeno
Chléb z ovesných vloček
vikinka09 před 6 hodinami
Jednoduché věnečky z odpalovaného těsta
Klar98 před 7 hodinami
Palačinky se šunkou plněné sýrem
Elen0766 před 8 hodinami
Pikantní medová žebra
jirkastu před 9 hodinami
Křehký jablkový koláč
Theodora před 9 hodinami
Maková náplň
mismi před 9 hodinami
Znojemská omáčka s rýží
Wenaneta před 11 hodinami
Kuřecí polévka s nudlemi
Kajkajak před 12 hodinami
Žampionovo-kuřecí guláš
Jan Nemec před 12 hodinami
Tématické fráze:
varene veprove maso,
varene vepřové maso recepty,
vařené vepřové maso recept,
zbylé vařené vepřové maso,
maso na celeru,
recepty z vareného vepřového masa,
recept z vařeného vepřového masa,
varene maso,
vepřové maso vařené,
vařené maso omáčka,
vepřové maso s omáčkou,
co z vařeného vepřového masa,
recepty na vepřové maso s omáčkou,
recepty z vepřového masa,
recept na vařené vepřové maso recepty,
vepřové maso recepty,
recepty na vaření masa,
vepřové maso s celerem,
vepřové maso omáčky,
varene veprove
Suroviny:
plec vepřová,
mrkev,
celer,
petržel,
cibule,
koření nové koření,
pepř celý,
sůl,
celer,
cibule,
máslo,
mouka hladká,
smetana na vaření,
vývar masový,
šťáva citronová,
cukr,
sůl,
pepř bílý,
sušená bazalka,
marmeláda brusinková
Komentáře (4)