Otestovali jsme netradiční točené zmrzliny v Praze. Zaujaly nás zmrzka jako borůvkový koláč i koncept z Nového Zélandu
Nakládané melounové slupky: Vynikající chuťovka, kterou využijete třeba ke grilovanému masu nebo k sýrům
Novoluní v Panně: Býci nastartují přerušovaný půst, Střelci se zaměří na japonskou kuchyni a Štíři na zeleninu
petram uvařila 23. 8. 2012 04:56 Variace na italskou focacciu bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 23. 8. 2012 04:56 Variace na italskou focacciu bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 23. 8. 2012 04:56 Variace na italskou focacciu bez lepku, mléka a vajec 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Pět druhů potravin, které vás zahřejí: Podzimní chlad zaženou luštěniny, dobře zvolená polévka i ořechy
Jak správně upéct králíka? Na pekáči je nejlepší půlroční zvíře. Díky těmto tipům bude maso krásně šťavnaté a křehké