Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
cathleen uvařila 9. 9. 2019 10:16 Vdolky naší holky (s povidly a tvarohem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
cathleen uvařila 9. 9. 2019 10:16 Vdolky naší holky (s povidly a tvarohem) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
13 foto Josef Maršálek upekl německý jablečný koláč Apfelkuchen: Vláčnost vykouzlíte přidáním zakysané smetany, radí cukrář
Vepřové maso s přílohou v jednom pekáčku: Všechny chutě se dokonale propojí a nádech pikantnosti dodá špetka chilli