uvařila 15. 7. 2014 09:34
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 15. 7. 2014 09:34
uvařila 11. 7. 2014 19:27
Než se maso osmaží,připravíme dip a vše podáváme s osmaženým bramborem
uvařila 11. 7. 2014 19:27
Plátky masa obalíme v solamylu a pozvolna smažíme po obou stranách cca 7minut.
uvařila 11. 7. 2014 19:27
Plátky masa obalíme v marinádě a v uzavíratelné nádobě uložíme do lednice
uvařila 11. 7. 2014 19:27
Maso naklepeme,nařízneme,okořeníme.Z uvedených surovin umícháme marináda
uvařila 11. 7. 2014 19:25
Detail dipu
uvařila 11. 7. 2014 19:25
Detail křupavé krustičky osmaženého masa
uvařila 11. 7. 2014 19:25
Vepřová kotleta v hořčično-bylinkové marinádě