Špagety báby Klouzandy podle Jiřiny Bohdalové: Rychlé a nenáročné jídlo, do kterého využijete i zbylé kousky z lednice
Vylepšený tatarák se škvarky podle Jana Punčocháře: I bez svíčkové a topinek vykouzlíte perfektní pohoštění
Naložený hermelín: Vynikající chuťovka, která slaví úspěch na každém večírku. Do Silvestra se ještě stihne rozležet
Colombo65 uvařil 20. 3. 2011 15:07 Vepřová krkovice na zelenině 0 0 Zobrazit detail Vepřová krkovice na zelenině Okomentovat
Colombo65 uvařil 20. 3. 2011 15:07 Vepřová krkovice na zelenině 0 0 Zobrazit detail Vepřová krkovice na zelenině Okomentovat
Jak zahustit rajský protlak. Základem jsou správně vybraná rajčata a trpělivost při vaření, výtečnou chuť zajistí bazalka
Pět výborných jídel z kopřiv: Polévka s pohankou zasytí a šťavnatá masová roláda s kopřivovou náplní překvapí i labužníky