Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Bellite uvařila 1. 2. 2017 22:06 Vepřová panenka s pepřovo bylinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bellite uvařila 1. 2. 2017 22:06 Vepřová panenka s pepřovo bylinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Drážďanský pudinkový koláč Eierschecke má nadýchaný korpus a dvojitou náplň z tvarohu a pudinku. Díky tomu chutná božsky!
Jak na dokonalý rebarborový koláč jako od babičky: Verze s pudinkem a drobenkou chutná naprosto úžasně