Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Bellite uvařila 1. 2. 2017 22:06 Vepřová panenka s pepřovo bylinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Bellite uvařila 1. 2. 2017 22:06 Vepřová panenka s pepřovo bylinkovou omáčkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
15 foto Vyzkoušeli jsme, kam v Praze zajít na obědové menu: Našli jsme poctivou klasiku do 150 Kč, milou obsluhu i jídlo bez nápadu
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař