Banánový chlebíček podle Josefa Maršálka chutná sladce i bez cukru: Díky datlím je vláčný, díky skořici krásně voňavý
Samosběry jahod začnou brzy. Odborník přiblížil, jaká bude úroda i kolik zaplatíte za kilo sladkých plodů
Připravili jsme luxusní palačinky podle Zdeňka Pohlreicha: Díky jedné ingredienci jsou neodolatelně chutné a voňavé
Teeska uvařila 14. 4. 2017 10:47 Vepřová panenka v sezamové krustě se salátem a opečeným bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Teeska uvařila 14. 4. 2017 10:47 Vepřová panenka v sezamové krustě se salátem a opečeným bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Teeska uvařila 14. 4. 2017 10:47 Vepřová panenka v sezamové krustě se salátem a opečeným bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Teeska uvařila 14. 4. 2017 10:47 Vepřová panenka v sezamové krustě se salátem a opečeným bramborem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Zapečený hermelín s bramborami: Šťavnaté a chuťově výrazné jídlo se hodí jako rychlý oběd, který hravě zvládne i začátečník