Vynikající ruské vejce podle Ostravskeho Gastrošefa: Klasiku bister a lahůdkářství připravíte snadno a za pár korun
Sloní žrádlo: Retro pomazánka ze salámu je tak dobrá, že jí nebude dost, ani když ji uděláte v dávce jako pro slona
Jak na dokonalou vepřovou roládu: S vaječnou nádivkou se stane hvězdou svátečního stolu. Zvládnete ji napoprvé
Casimanta uvařil 31. 8. 2009 16:16 Vepřová pečeně s barevnou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Casimanta uvařil 31. 8. 2009 16:16 Vepřová pečeně s barevnou nádivkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Tlusté japonské nudle udon: Skvěle nasáknou chuť vývaru nebo omáčky, ale nepsaným zákonem je, že je musíme srkat