Vepřová pečeně s barevnou nádivkou

Casimanta Kuchař: Casimanta

Vepřové maso 1 názor

Suroviny

1 kg vepřového masa (kýta, ale může být i jiné z kterého uděláte plát)
20 dkg anglické slaniny
cibule
česnek
hrášek
barevné papriky
sýr (Ementál, Niva)
pár párků (Debrecínské)
Recept si zatím oblíbili 3 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Vepřové plát masa naklepeme, posypeme zeleninou: cibulí, česnekem, hráškem, nakrájenou paprikou, na to dáme nastrouhaný sýr, na který položíme 2 ostřejší párky. Přehneme a vše obalíme anglickou slaninou.

  2. Dáme péct do trouby na 180°C na 50 min. Podáváme s bramborem nebo si studené s chlebem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 26 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Vepřová pečeně s barevnou nádivkou

  • DANISOFA DANISOFA(neregistrovaný)

    BOŽSKÁ MŇAMKA :yes::-8

    Odpovědět

Tématické fráze: vepřová pečeně vepřová pečeně recepty vepřové maso s nádivkou plněná vepřová pečeně vepřová kýta s nádivkou nádivka do vepřového masa veprova pecene plnena vepřová pečeně s anglickou slaninou vepřová pečeně s anglickou slaninou debrecínská pečeně debrecínská vepřová pečeně veprova pecene plnena nadivkou vepřová pečeně se slaninou pečeně s nádivkou pečeně vepřová vepřové pečeně vepřová kýta pečeně se slaninou kýta s nádivkou vepřová debrecínská pečeně vepřové maso s nádivkou

Zapomněl/a jsem heslo