Vyzkoušeli jsme fígl na otvírání zavařovaček: Spojené ruce úplně nepřesvědčily, ale další triky fungují
Jak sklízet pažitku, aby chutnala nejlépe: Chyb se dělá spousta. Od trhání rostliny ze záhonu po špatnou zálivku
Fenomén český chřest: Je křupavý i šťavnatý a využijete jej do mnoha receptů, oblíbený je jen tak se strouhankou
lemarti uvařila 31. 1. 2010 12:59 Vepřová pečínka s bylinkovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lemarti uvařila 31. 1. 2010 12:59 Vepřová pečínka s bylinkovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lemarti uvařila 31. 1. 2010 12:59 Vepřová pečínka s bylinkovou náplní 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Video Velikonoce u babičky: Hrnkový velikonoční beránek voní vanilkou, chutná skvěle a hotový je do hodiny
Nepečené smetanové řezy s čokoládou si budete připravovat často: Jsou rychle a snadno hotové a chutnají božsky