Levná žemlovka podle mojí babičky: Sáhněte po starším pečivu a padaných jablkách a připravíte voňavý a sytý oběd
Česká klasika: Domácí rajská omáčka vás přenese do dětství. Voní skořicí a díky jednomu fíglu bude dokonalá
Perfektní recept na drobenku od cukráře Josefa Maršálka: Sázkou na jistotu je poměr 2:1:1 a správný druh mouky
dexulka uvařila 14. 7. 2014 10:27 Vepřové kostky s houbovou vůní,česnekem a paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
pavelk uvařil 30. 9. 2012 08:57 Vepřové kostky s houbovou vůní,česnekem a paprikou 0 0 Zobrazit detail corpus delicti :-) Okomentovat
mirca75 uvařila 5. 8. 2010 13:29 Vepřové kostky s houbovou vůní,česnekem a paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 5. 8. 2010 13:26 Vepřové kostky s houbovou vůní,česnekem a paprikou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mirca75 uvařila 5. 8. 2010 13:25 Vepřové kostky s houbovou vůní,česnekem a paprikou 0 0 Zobrazit detail Dobrou chuť Okomentovat
Na Vánoce patří vaječňák: Nejlepší je z kvalitního rumu a smetany. Pravá vanilka z něj udělá delikatesu
Připravte si mrkvánky z Horňácka podle receptu cukráře Josefa Maršálka: Náplň provoní skořice a jiskru jí dodá špetka pepře