Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
Ivana79 uvařila 8. 12. 2012 11:07 Vepřové ledvinky na zázvoru, uzenině a paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Ivana79 uvařila 8. 12. 2012 11:03 Vepřové ledvinky na zázvoru, uzenině a paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 12. 2012 17:38 Vepřové ledvinky na zázvoru, uzenině a paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 12. 2012 17:37 Vepřové ledvinky na zázvoru, uzenině a paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
varilamyskakasicku uvařila 6. 12. 2012 17:02 Vepřové ledvinky na zázvoru, uzenině a paprikách 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Legendární kuře s broskví frčí dodnes a když dodržíme jednoduché postupy, skvěle si pochutnáme
Jak v obchodě poznat kvalitní majonézu do salátu? Důležitý je hlavně druh oleje a obsah žloutků, vysoká cena nemusí hrát roli
Dokonalé ořechy v karamelu: Výsledek bude perfektní, pokud si dáme pozor na jednu zdánlivou maličkost