KVÍZ: Jak dobře se vyznáte v tradičních specialitách světových kuchyní? Co jedí Řekové a kdo připravuje empanadas
Vítězná Kubova bageta z Hell's Kitchen: Za 169 Kč jsme dostali studené maso a dobré tzatziki. Na první pohled chuť nevyvolává
Merylas uvařila 5. 4. 2009 12:23 Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci 0 0 Zobrazit detail zeleninový salát Okomentovat
Merylas uvařila 5. 4. 2009 12:22 Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci 0 0 Zobrazit detail Postup. Na maso se ještě dá nastrouhaný sýr. Okomentovat
Merylas uvařila 5. 4. 2009 12:21 Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Proslulý italský restauratér šokoval, když pochválil pizzu Havaj s ananasem. Znesvětil jsi národní tradici, rozčilovali se někteří
První republika s Kristinou: Kynutý švestkový koláč podle Sandtnerky se čtyřmi druhy sypání lze upéct i bez másla
Jak na šťavnaté pastitsio: Fantastické řecké „lasagne“ připravíte rychleji, než italský originál a pochutnáte si stejně!