Perfektní „holanďák“ podle Jana Punčocháře: Šéfkuchař ukázal, jak připravit šťavnatou a křupavou klasiku plnou chutí
První republika s Kristinou: Báječné cukroví medvědí tlapky voní po mandlích a citronu. Máte doma také tyhle formičky?
KVÍZ: Skladování vánočního cukroví může být oříšek. Víte, jaké nádoby zvolit a kam je v bytě umístit, abyste si nezkazili Vánoce?
Merylas uvařila 5. 4. 2009 12:23 Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci 0 0 Zobrazit detail zeleninový salát Okomentovat
Merylas uvařila 5. 4. 2009 12:22 Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci 0 0 Zobrazit detail Postup. Na maso se ještě dá nastrouhaný sýr. Okomentovat
Merylas uvařila 5. 4. 2009 12:21 Vepřové maso na bramborách a květáku v římském hrnci 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Křupavé fazolové rohlíky z horkovzdušné fritézy: Viktorie z MasterChefa ukázala, jak na pečivo bez mouky, ale se skvělou chutí
Opilé řezy Izidor: Dezert z nadýchaného těsta voní oříšky, rumem a čokoládou a zamilujete si jej na první ochutnání