Šup šup hrníčková buchta s jablky a ořechy: Připravena je do 10 minut, upečena dřív než uklidíte kuchyň
Vanilkový cukr nemusíte kupovat. Mnohem lepší si připravíte sami. Nádherně voní a ještě vyjde levněji
Jak na vynikající dušené červené zelí? Šéfkuchař Hynek Vávra ho dělá na sádle a vylepšuje zkaramelizovanými jablíčky
RubyRom uvařila 11. 4. 2018 18:22 Vepřové maso s kapustou 0 0 Zobrazit detail Vepřové maso s kapustou Okomentovat
Jak na tatarák ze špekáčků: Voní česnekem a worcesterskou omáčkou a díky několika dochucovadlům chutná božsky
Smažená cibulka vylepší hrachovou kaši i guláš. K naprosté dokonalosti ji dovede krátké namočení do podmáslí a jeden fígl při smažení
Holka u plotny radí: Jednoduchý letní salát ze tří surovin a tří dochucovadel překvapí snadnou přípravou a fantastickou chutí