Krupičková polévka: Výborná je se zeleninovým vývarem a osmaženou zeleninou. Krupici důkladně provaříme
Moravský vrabec trochu jinak: Bílé víno zvýrazní chuť i vůni, díky papiňáku se maso rozpadá a na stole je za půl hodiny
heartm uvařila 5. 3. 2012 11:24 Vepřové maso se špenátem a americkými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
heartm uvařila 5. 3. 2012 11:24 Vepřové maso se špenátem a americkými bramborami 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak se jedlo v 60. letech: Voňavé jitrničky, guláš jako předehra a pěkně tučný ovar s křenem aneb Taková domácí zabíjačka
Když chcete čirý vývar, odstraňte z polévky tuk, máme několik variant, jak na to. Část tuku ale ponechejte pro lepší chuť
9 foto Čokoládové řezy na plech podle Josefa Maršálka: Příprava zabere 5 minut, vláčnost zajistí kefír i správné kypřidlo