Chutě a vůně podzimu na plechu. Pět různých těst na jablečný závin a lahodná náplň, kterou všichni milují
Holka u plotny peče: Jablečný mouřenín bez vážení je buchta, která se dělá skoro sama a ze stolu mizí rychlostí blesku
Znáte vejmrdu? Pikantní a nasládlé spojení křenu a jablek dodá klobáskám, uzenému i grilovanému masu ten správný říz
1974andrea uvařila 1. 2. 2012 11:27 Vepřové na houbách a červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 1. 2. 2012 11:27 Vepřové na houbách a červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
1974andrea uvařila 1. 2. 2012 11:27 Vepřové na houbách a červeném víně 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Těhotnej kuchař poradil, jak na dokonalá pečená žebra z horkovzdušné fritézy: Kouzlo je v marinování i délce pečení
Jídelníček námořníků na lodích Kryštofa Kolumba: Solené ryby, suchary tvrdé jako kámen i kaše s červy