Cuketové zelí podle Těhotnýho kuchaře: Zavařte si přerostlé cukety, radí, v zimě z nich připravíte luxusní přílohu k masu
Houby v sádle: Jednoduchý způsob, jak uchovat úlovky z lesa po celý rok. Dodají vůni a chuť všem houbovým pokrmům
Kdo je influencer Tady svačinář? Vyučený kuchař snadnými recepty i fiktivními strýčky a tetičkami baví internet
JanaDorazinova uvařila 24. 1. 2016 11:00 Vepřové nudličky s bramborovými dukátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 24. 1. 2016 11:00 Vepřové nudličky s bramborovými dukátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 12. 1. 2016 12:19 Vepřové nudličky s bramborovými dukátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 12. 1. 2016 12:16 Vepřové nudličky s bramborovými dukátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 12. 1. 2016 12:15 Vepřové nudličky s bramborovými dukátky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na sušená rajčata krok za krokem: Tradiční postup je na slunci, nejsnáz to ale jde v sušičce a v troubě to zvládne každý
Pečený pivní guláš z trouby: Večeře téměř bez práce uspokojí i ty náročnější jedlíky, ale opije vás jen svou skvělou chutí
7 foto Cukrář Josef Maršálek radí, při jaké teplotě péct světlé i tmavé linecké a nabízí fígl, jak poznat, že už je hotovo