Uchování meruněk a švestek v mrazáku: Důležitá je rychlost, kvalita ovoce i skladování ve vhodných obalech
Jídelníček slovenské šlechty 18. století: Na stole bylo pečené sele, zvěřinové ragú, jemné máslové rohlíčky a litry vína
Zdeněk Pohlreich opět vyráží do boje proti blafům: V nové řadě Ano, šéfe! se můžeme těšit na nové hlášky i nečekaná překvapení
Avynka uvařila 6. 1. 2019 18:23 Vepřové plátky na rajčatech a červeném pepři (v pomalém hrnci) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Avynka uvařila 6. 1. 2019 18:23 Vepřové plátky na rajčatech a červeném pepři (v pomalém hrnci) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Avynka uvařila 6. 1. 2019 18:23 Vepřové plátky na rajčatech a červeném pepři (v pomalém hrnci) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Makovo-tvarohová bábovka: Vynikající vláčný a nadýchaný moučník je jednoduchý, lepší konzistenci zajišťuje jedna ingredience
Marinovaná smažená krůtí játra s třepanými brambory: Křehkost a jemnost jim dodá kefírová marináda a a netradiční trojobal