Jaký druh vepřového se nejvíc hodí na řízky? Záleží na tom, jestli máte raději šťavnatější, prorostlé nebo jemnější
Bramboráky z trouby podle Anety Vignerové: Modelka do těsta přidává slaninu a jednu důležitou ingredienci
Tradiční jablečný koláč æblekage jako od dánské babičky. Kombinace jablek a strouhanky je prostě božská
Vaclav Fronek uvařil 19. 5. 2010 07:28 Vepřové plátky s rozmarýnem a kečupem. 0 0 Zobrazit detail VEPŘOVÉ PLÁTKY s rozmarýnem a kečupem. Okomentovat
Jak připravit česnečku: Stačí na to jen pár ingrediencí a česnek se musí přidat ve správnou dobu, aby měla pořádné grády
Velký rozinkový manuál: Cukrář Josef Maršálek radí, kolik jich přidat do mazance a kdy přesně vmíchat rozinky do těsta