Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Merylas uvařila 31. 1. 2012 13:56 Vídeňské žemlové knedlíky 0 0 Zobrazit detail Knedlíky jso vařeny 10 minut v páře. Okomentovat
11 foto Cheesecake s banány podle Josefa Maršálka: Na korpus nepoužívejte sušenky, je pak mastný a nechutná dobře, radí cukrář
Alžběta II. v kuchyni: Recept na její palačinky se zvláštní ingrediencí si vyžádal i americký prezident Eisenhower