Jak na nejlepší holandský řízek: Důležitá je volba správně tučného masa i sýra, pozor na obalování a délku smažení
KVÍZ: Vyznáte se v hovězím mase? Otestujte si, zda víte, kam patří svíčková a kdy raději zvolit kližku
Poctivý voňavý vývar s drožďovými knedlíčky: Voní česnekem a bylinkami a hodí se klidně i na slavnostní tabuli
lemarti uvařila 7. 5. 2010 17:03 Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
lemarti uvařila 7. 5. 2010 17:03 Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 4. 2010 12:10 Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 4. 2010 12:10 Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou 0 0 Zobrazit detail před zapečením Okomentovat
JanaDorazinova uvařila 15. 4. 2010 12:10 Vinná klobása se žampiony, sýrem a šunkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nepečené tiramisu kuličky jako součást vánočního cukroví: Voní po kávě a kakau a zvládne je připravit i úplný amatér
Jak správně uvařit brambory na salát: Důležitá je velikost brambor i hrnce a správný čas vaření, pak je výsledek skvělý