Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
Vareniste.cz uvařila 27. 7. 2015 10:42 Vločkové lívance s kaštanovým krémem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Smažený celer v trojobalu: Křupavé plátky zeleniny jsou skvělé s tatarkou, chuť dodá i ingredience přidaná před obalovaním
Zdravé tuky ve stravě dětí: Dodají energii, udržují tělesnou teplotu a zajišťují vstřebávání vitamínů
Novoluní v Raku ve znamení odlehčeného jídelníčku: Býkovi přijde k chuti brokolicový salát s tuňákem, Střelec uvítá avokádový