Plněné papriky podle Jana Punčocháře: Kombinace skvělého masa, božské omáčky a poctivého knedlíku nadchne každého
Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
Eliza uvařila 1. 8. 2012 12:55 Vyprážané halušky zo zemiakového cesta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 1. 8. 2012 12:54 Vyprážané halušky zo zemiakového cesta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
eva hubova uvařila 9. 2. 2011 09:45 Vyprážané halušky zo zemiakového cesta 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Papriky sázejte ven po „zmrzlých“ nebo je při nižších teplotách obalte. Vyhovuje jim slunečný prostor a vyživená půda
Holka u plotny peče: Moravské koláčky povidláčky jsou plněné tvarohem a povidly a díky perníkové drobence krásně voní