Knedlíkový mistr radí, jak na nadýchané kynuté borůvkové knedlíky: S jihočeskou merendou chutnají fantasticky
Kdy a jak sklízet cibuli: Jednoduchý postup, díky kterému vydrží i několik měsíců pevná, šťavnatá a chutná
Co s černým rybízem? Upečte koláčky, zpracujte ho do zavařeniny, do sirupu nebo do omáčky na grilované maso
1Iwule uvařil 25. 7. 2010 13:10 Zadělávané kedlubny trochu jinak 0 0 Zobrazit detail A můžeme podávat!! Okomentovat
Strava je při lyžování důležitá: Langoše ani klobásu není třeba odmítat, některá pravidla se ale vyplatí dodržovat
Co si dát v Salcbursku pod sjezdovkou? Klasikou jsou noky, na odvážné čeká zelná polévka se zvláštními knedlíčky
Superlevná kopřivová polévka: Kromě perfektní chuti překvapí i velmi snadnou přípravou. Lehce ji zvládne každý