Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zadělávané kedlubny trochu jinak

Hodnocení receptu je 4,7 (7×)

Ohodnotit

Ohodnoťte recept

1Iwule 1Iwule

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba přípravy: 30 min

30 min (30 min příprava)

Suroviny pro 4

4

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie2 515 kJ /
601 kcal
Bílkoviny18,50 g
Tuky27,74 g
Vláknina26,55 g
Cholesterol 14 mg
Sodík 172 mg
Sůl0,72 g
Sacharidy57,30 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Nakrájenou cibuli dáme zpěnit na sádlo. Krok 2: Jakmile zesklovatí přidáme na hrubo nastrouhané kedlubny, trochou vody podlejeme a podusíme téměř doměkka. Krok 3: Potom na to vylejeme sladkou i zakysanou smetanu, mírně zahustíme jíškou či jinak a znovu necháme přejít varem. Krok 4: Nakonec osolíme a kdo chce, může ještě dochutit cukrem a octem.

Podávám s vařeným bramborem a pečeným masem.

Zveřejněno 25. 7. 2010

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zadělávané kedlubny trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gnqr

Další recepty

Zobrazit více

Zobrazit více

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Zadělávané kedlubny trochu jinak

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/gnqr

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Tématické fráze:
zadělávané kedlubny, kedlubnové zelí se smetanou, zadělávaná kedlubna, zadělávané kedlubny s masem, zadělávaný kedluben, zadělávané kedlubny recept, zadělávané zelí, kedlubny na kyselo, zadělávané kedlubny se zakysanou smetanou, zapečená kedlubna s uzeným masem, kedlubnové zelí na smetaně, recept na zadelávané kedlubny, kedlubny na smetaně, kedluben se smetanou, zadělávané kedlubny na smetaně, zadělávané kedlubnové zelí, kedlubna se zakysanou smetanou, kedlubny zadelávané, recepty z kedlubnu, kedlubna zadělávaná

Suroviny:
kedlubna, smetana sladká, smetana, cibule, jíška, sádlo, sůl, cukr, ocet

Přidat fotografie receptu