Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
KVÍZ: Umíte vyslovit názvy jídel, která se objevují v českých restauracích? Ověřte si své jazykové dovednosti
spagetka uvařila 27. 8. 2009 13:02 Žampionová rychlovka se salámem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail dokončení Okomentovat
spagetka uvařila 27. 8. 2009 13:02 Žampionová rychlovka se salámem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Suroviny Okomentovat
spagetka uvařila 27. 8. 2009 13:02 Žampionová rychlovka se salámem a zeleninou 0 0 Zobrazit detail Hotovo Okomentovat
Cibule až na věky: Jak si tuhle zeleninu uchovat na delší dobu? Lze ji naložit do sádla nebo do soli, předsmažit, zamrazit i usušit
Retro okénko: Slovenské Horalky stály v minulosti jen 1,20 Kčs a vznikly vlastně z nouze, když došly lískové oříšky