Svůj podnik otevřel v Praze před dvěma měsíci a už je v Michelin Guide. Restaurace Parzival slaví úspěch
Michelinské hvězdy rozdány! Obhájila restaurace Field Radka Kašpárka, nejlepší podnik v Česku je ale mimo hlavní město
Eliza uvařila 11. 11. 2009 19:15 Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou 0 0 Zobrazit detail na řezu Okomentovat
Eliza uvařila 11. 11. 2009 19:15 Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 11. 11. 2009 19:15 Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Natrhali jste si koše plné hrušek? Zavařte je s voňavým kořením a užívejte si jejich lahodnou chuť a pevnou dužinu celý rok