Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou

Hodnocení receptu je 5,0 (23×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

11. 11. 2009 21:15

Suroviny pro 4

4

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Energie10 312 kJ / 2 465 kcal
Bílkoviny150,45 g
Tuky87,72 g
Vláknina13,55 g
Cholesterol 525 mg
Sodík 7,45 g
Sůl17,75 g
Sacharidy262,50 g

Zobrazit více hodnot

Hodnoty jsou přibližné Více o hodnotách

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

mekkejla

14. 11. 2013 12:08

Dnes tuto mňamku dojíme k obědu. :-* Je to fakt skvělé a přitom jednoduché a levné jídlo. :yes: Recept si zapisuju mezi své oblíbené, takže díky za něj! :-K

Mája

10. 5. 2010 20:12

Tak to tedy taky zkusím, už mi odkapávají sliny. Díky.:-p

Marek

16. 2. 2010 21:04

Precetl, udelal, ochutnal, chutnalo, hotovo. :yes:

Eliza Eliza

15. 11. 2009 16:33

Děkuji všem za zájem o recept a Ottovi za radu - zkusím ;-):-K.

Jenda1 Jenda1

12. 11. 2009 19:16

Eli, parádní recept i fotky:yes:. Posílám 14. bodík;-). :-!:-)):yes::yes::-K

knedlicek

12. 11. 2009 18:57

:-):yes:

paajus

12. 11. 2009 09:27

Tohle se mi moc líbí. :-p Tady taky vinnou klobásu neseženu, ale když přijedu k našim, musím to vyzkoušet. Bodík. :yes:

bara.it bara.it

12. 11. 2009 09:13

Eli, ze vy mate doma radi nivu? Ja teda taky a moc,:-p ale zase tu mam problem s ingrediencemi- vinnou klobasu tady nedelaji.:-(( uplne si ale dokazu predstavit tu symfonii chuti a tak pridavam bodku.:yes:9:yes:

Colombo65 Colombo65

12. 11. 2009 00:10

Eli, aby ti nepraskala vinná klobása, tak ji namoč do mléka, bylo mi to doporučeno na jitrnice a jelita, tak určitě to bude fungovat na všechna střívka.:-*:-*:-*

janatka janatka

11. 11. 2009 23:44

Hm ,tak to je zajímavé s těstovinami.Zkoušela jsem dělat už placičky a bylo to mňamka.Také klobásku milujeme.:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

11. 11. 2009 23:15

:yes::yes::yes::yes:

Eliza Eliza

11. 11. 2009 22:25

My ji máme také moc rádi, ale veškeré pokusy o to, aby při opékání nepraskla, selhaly...:-// Tak jsem si začala vymýšlet různá alternativní uplatnění...;-) I když jen tak dohněda opečená, s hedvábnou bramborovou kaší podávaná má také hodně do sebe :-p.
Jo a PŠŠT... Náš mladej vegetarián se neptal, co to jí a sprdnul s rajčatovým salátem slušně velký kousek...;-) (s pochvalou...:-D )

Iljusa Iljusa

11. 11. 2009 22:00

dneska jsem na ní zrovna koukala v masně, díky za tip ;-)

petulen petulen

11. 11. 2009 21:40

Elizo vinnou klobásu milujeme:-p,ukládám a brzy vyzkouším:-)),bodík dávám:yes:

Colombo65 Colombo65

11. 11. 2009 21:25

Paráda, minulé tédeň sem si vinnó kópil, vymačkal a čeká v mražáku na příležitost a ejhle ELI.:yes::yes::yes::yes:

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Náhodný recept Zobrazit více

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bílá klobása bílá klobása recept aby jitrnice nepraskla zapečená bílá klobása těstoviny s nivou jak upect jitrnici aby nepraskla bílá klobása recepty jitrnice aby nepraskla pecena jitrnice jitrnice nepraskla jak upéct jitrnice aby nepraskly vinná klobása s těstovinami pecene jelito jak péct jelito zapečená vinná klobása s těstovinami pecene jelito klobása aby jelita nepraskla jak pect jelita bílé klobásy

Suroviny: těstoviny, klobása, sýr niva, petrželka hladkolistá, mléko, česnek, pepř mletý, sůl, olej

TopRecepty.cz

Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/P7Yy