Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Suroviny pro 4
4
Nutriční hodnoty
Energie | 10 312 kJ / 2 465 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 150,45 g |
Tuky | 87,72 g |
Vláknina | 13,55 g |
Cholesterol | 525 mg |
Sodík | 7,45 g |
Sůl | 17,75 g |
Sacharidy | 262,50 g |
Moje poznámka
Přidat poznámkuAlternativy k tomuto receptu Zobrazit více
Přečtěte si
Komentáře
14. 11. 2013 12:08



10. 5. 2010 20:12

16. 2. 2010 21:04

15. 11. 2009 16:33


12. 11. 2009 19:16







12. 11. 2009 18:57


12. 11. 2009 09:27


12. 11. 2009 09:13




12. 11. 2009 00:10



11. 11. 2009 23:44

11. 11. 2009 23:15




11. 11. 2009 22:25



Jo a PŠŠT... Náš mladej vegetarián se neptal, co to jí a sprdnul s rajčatovým salátem slušně velký kousek...


11. 11. 2009 22:00

11. 11. 2009 21:40



11. 11. 2009 21:25




Moje poznámka
Náhodný recept Zobrazit více
Nejnovější recepty Více

Bezlepkový ovocný koláč
Přidáno před 2 hodinami

Vepřová panenka s volským okem
Přidáno před 2 hodinami

Čočka trochu jinak vařená
Přidáno před 5 hodinami

Šimlové koláče
Přidáno před 6 hodinami

Pórkový salát s jablkem, mrkví a majonézou
Přidáno 31. 3. 2023 08:56

Můj játrový guláš
Přidáno 30. 3. 2023 19:58
Právě bylo uvařeno:

Litý perník
uvařil/a Framesi
před 27 minutami

Vdolky naší holky
uvařil/a M.Smutna
před 33 minutami

Vepřová panenka s bylinkami a česnekem
uvařil/a Frankie64
před 39 minutami

Buchta kefírová
uvařil/a hamus
před 51 minutami

Vynikající mrkvové řezy
uvařil/a Nymeria
před 1 hodinou

Luxusní a rychlý makovník
uvařil/a Ryngle
před 1 hodinou

Výborné kuře na červeném víně
uvařil/a sekacka
před 2 hodinami

Uzená krkovička na cibulce (pánská jízda)
uvařil/a Lucie1001
před 2 hodinami

Rychlá pórková polévka
uvařil/a jaklp
před 3 hodinami

Marinované žampiony
uvařil/a Vendul1
před 3 hodinami
Další recepty
Tématické fráze: bílá klobása bílá klobása recept aby jitrnice nepraskla zapečená bílá klobása těstoviny s nivou jak upect jitrnici aby nepraskla bílá klobása recepty jitrnice aby nepraskla pecena jitrnice jitrnice nepraskla jak upéct jitrnice aby nepraskly vinná klobása s těstovinami pecene jelito jak péct jelito zapečená vinná klobása s těstovinami pecene jelito klobása aby jelita nepraskla jak pect jelita bílé klobásy
Suroviny: těstoviny, klobása, sýr niva, petrželka hladkolistá, mléko, česnek, pepř mletý, sůl, olej
Zapečená bílá klobása s těstovinami a nivou
Aktuální verzi receptu a video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:
https://rcpt.cz/P7Yy
15 názorů