Angrešt je nejlepší sklízet nadvakrát: Získáte tak ovoce na marmelády i přímou konzumaci. Jde jen o to, trefit správný čas
Co jedli čeští měšťané v 19. století? Hovězí s křenovou omáčkou či zadělávané dršťky byly běžné, symbolem luxusu byl cukr
maris uvařila 27. 1. 2011 09:44 Zapečená krkovička s pikantní hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 1. 2011 09:27 Zapečená krkovička s pikantní hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 1. 2011 09:26 Zapečená krkovička s pikantní hraškou 0 0 Zobrazit detail před zapečením Okomentovat
Eliza uvařila 27. 1. 2011 09:26 Zapečená krkovička s pikantní hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 27. 1. 2011 09:26 Zapečená krkovička s pikantní hraškou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Julius Caesar snídal vinný střik, k večeři měl kuře na rozmarýnu s dušenou zeleninou. A zřejmě si pochutnával i na pizze
Video Velikonoce u babičky: Jidášky podle lidové tradice zajistí zdraví na celý rok. Jen je nesmíte zapomenout potřít medem