Krájené hranaté koláče z plechu. Nemusí se tvarovat a báječně chutnají k odpolední kávě i jako rychlá svačina dětem ve škole
Jak připravit rajčatový protlak, který vydrží celou zimu: Vyberte správnou odrůdu, dejte pozor na sůl a udržujte čistotu
Terezapavlu uvařila 15. 7. 2014 08:15 Zapečené gnocchi s mozzarellou a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Terezapavlu uvařila 15. 7. 2014 08:15 Zapečené gnocchi s mozzarellou a bazalkou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Cuketové lodičky: Dáte si plněnou cuketu v řeckém stylu, ve slaninovém kabátku nebo s masovými kuličkami?
Jak chutná panela: Sladidlo z cukrové třtiny voní po karamelu a skvěle vylepší džemy i drobenku na koláč