Zapečené gnocchi s mozzarellou a bazalkou

Terezapavlu Kuchařka: Terezapavlu

Doba přípravy: 30 min 2 porce Bezmasá jídla 1 názor

Suroviny

2 lžíce olivového oleje
1 cibule
1 červená paprika
1 stroužek česneku
400 g plechovka loupaných rajčat
500 g balíček noků
sůl
pepř
bazalka
125 g Mozzarelly
oregáno
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Gril rozpalte na maximum.

  2. V pánvi zahřejte olej, přidejte cibuli a papriku a nechte 5 minut měknout.

  3. míchejte česnek, po minutě přidejte rajčata a noky. Přiveďte k varu a nechte 10–15 minut probublávat. Občas zamíchejte.

  4. Osolte, opepřete, přidejte bazalku a přeneste do zapékací mísy.

  5. Navrch dejte mozzarellu a 5–6 minut grilujte. Ozdobte oreganem.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdílelo již 37 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Zapečené gnocchi s mozzarellou a bazalkou

  • snazilka snazilka

    Pro mě nešťastně popsaný postup, ale krásný nápad, který určitě vyzkouším - díky!:-K

    Odpovědět

Tématické fráze: zapečené gnocchi s rajčaty zapečené gnocchi s mozzarelou zapečené noky s mozzarelou zapecene gnocchi gnocchi zapečené s mozzarelou noky s mozzarelou gnocchi s bazalkou zapecene gnochi s mozzarelou gnocchi s mozzarelou zapecene gnocchi s mozarella zapečené gnoci s mozzarelou gnocchi bazalkove zapečená panenka s mozzarelou gnocchi recepty noky s mozarelou zapecene noky s mozarelou gnochi s rajčaty a mozarelou zapecene noky s rajcaty a mozzarelou zapečené gnocchi s rajčaty a mozzarelou zapecene noky s mozzarellou

Zapomněl/a jsem heslo