Cesta za pastou: Reportáž z výrobny pálivé tuniské harissy, v níž ucítíte česnek i koření a jedna lžička vám nebude stačit
Punčové řezy: Oblíbený retro zákusek vyžaduje delší přípravu, ale podle postupu krok za krokem bude jako z cukrárny
mika59 uvařila 17. 8. 2018 15:53 Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 17. 8. 2018 15:53 Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 17. 8. 2018 15:53 Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 17. 8. 2018 15:53 Zapečené jednoporcové těstoviny se sýrem v alobalu 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jak na nejlepší pečené kuře podle Zdeňka Pohlreicha: Maso nikdy neomývejte a pečte je vždy ze dvou stran, radí šéfkuchař
10 foto Holka u plotny: Hermelín zapečený v listovém těstě jako dýně vtipně vypadá a skvěle chutná, příprava je snadná