Zkusili jsme vyrobit jedlé barevné třpytky z rýžového papíru: Překvapilo nás, jak jednoduché to může být
Dánská královna Dagmar: Dcera Přemysla Otakara I. k snídani pila tekuté kaše a na talíři měla pečené ryby ochucené bylinkami
Známý influencer Šon nám ukázal, jak snadno udělat z obyčejné mrkve efektní ozdobu na jakékoliv jídlo
Eliza uvařila 29. 11. 2009 20:34 Zapečené šťouchané brambory s uzeným, špenátem a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 11. 2009 20:34 Zapečené šťouchané brambory s uzeným, špenátem a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 11. 2009 20:34 Zapečené šťouchané brambory s uzeným, špenátem a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
9 nejzajímavějších způsobů, jak využít igelitové sáčky: Hodí se při obalování, zdobení i pro přípravu „sáčkové omelety“