Frgálová buchta na plech: Hrnkový koláč s mákem, tvarohem a povidly chutná výborně a příprava je překvapivě snadná
Eliška Rejčka: Manželka Václava II. byla z Polska zvyklá na uzené ryby a plněné pirohy, v Čechách jedla zvěřinu a labutě
Foodblogerka Češka z Česka prozradila, jak na jedinečné mrkvance: Lidé by neměli přehlížet české skvosty, říká
Eliza uvařila 29. 11. 2009 20:34 Zapečené šťouchané brambory s uzeným, špenátem a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 11. 2009 20:34 Zapečené šťouchané brambory s uzeným, špenátem a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Eliza uvařila 29. 11. 2009 20:34 Zapečené šťouchané brambory s uzeným, špenátem a nivou 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Dubnové mrazy poškodily letošní úrodu. Švestek, meruněk i třešní bude méně a ovoce podraží, říká odborník
Kuchařem roku je Lukáš Čížek z Vrchlabí. Nejlepší cukrářkou se stala Anna Marvanová. Porotu okouzlila tímhle dezertem!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu