Slunce, zelí, hospody aneb Jak se vaří v hostinci U Miluny v Hošticích: Smažák za 229 Kč a hrníček za pět set překvapí
Netradiční segedín podle Patrika z Hell's Kitchen: S bůčkem, klobásou a tvarohovými noky chutná fantasticky
spagetka uvařila 29. 8. 2012 11:49 Zapečené těstoviny s ďobáčky od naší Moničky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 8. 2012 11:48 Zapečené těstoviny s ďobáčky od naší Moničky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 8. 2012 11:47 Zapečené těstoviny s ďobáčky od naší Moničky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 8. 2012 11:47 Zapečené těstoviny s ďobáčky od naší Moničky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
spagetka uvařila 29. 8. 2012 11:47 Zapečené těstoviny s ďobáčky od naší Moničky 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Doktor Vševěd z pořadu Na lovu přiznal, jak to má s vařením: Špagety nebo knedlíky z pytlíku zvládnu, ale nic velkého nezkouším
Otakar Brousek nabízí recept na sledě v hořčičné omáčce a přiznává: Jsem všežravec, třeba buřty s hořčicí a pivem jsou lahůdka