Upečeno na dědině: Josef Maršálek otevřel svoji cukrárnu. Točí tam zmrzlinu a prodává domácí koláče a koblihy
Chřestový krém podle šéfkuchaře Hynka Vávry: Delikatesa s jemnou chutí je z bílého chřestu a úžasně voní muškátovým oříškem
Jak a kdy správně zalévat zeleninu? Paradoxně je to nejlepší před deštěm nebo po něm, vyplatí se i zalévání na etapy
Institut kompliment uvařil 24. 9. 2009 16:37 Zapékaná zeleninová směs / dietni 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Institut kompliment uvařil 24. 9. 2009 16:37 Zapékaná zeleninová směs / dietni 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Reese's Peanut Butter Cups: Na legendární americkou čokoládovou cukrovinku potřebujete jen 4 suroviny, výsledek je božský