Šéfkuchař Radek Kašpárek prozradil fígl na božskou bramborovou kaši: Záleží na způsobu vaření brambor i zašlehání másla
Úžasná bábovka z kynutého těsta: Chutí připomíná mazanec, zůstává dlouho vláčná a příprava není vůbec složitá
Akim M. Atanasovski uvařil 28. 9. 2021 16:34 Zapékané brambory - rychlé, levné, syté 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Akim M. Atanasovski uvařil 28. 9. 2021 16:34 Zapékané brambory - rychlé, levné, syté 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Akim M. Atanasovski uvařil 28. 9. 2021 16:34 Zapékané brambory - rychlé, levné, syté 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Akim M. Atanasovski uvařil 28. 9. 2021 16:34 Zapékané brambory - rychlé, levné, syté 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Akim M. Atanasovski uvařil 28. 9. 2021 16:34 Zapékané brambory - rychlé, levné, syté 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rychlé chlebíčky pro návštěvy: Stačí mít doma máslo a vajíčka, další ingredience pak podle fantazie a výsledek chutná úžasně
Expertka varuje: Pozor na vykoledovaná vajíčka! Ta natvrdo uvařená vydrží na stole v ošatce jen 2-3 dny, pak se zkazí