Karlovarský knedlík na jistotu: Díky pečení v troubě se nerozpadne a jeho křupavé okraje vás nadchnou
Otestovali jsme buchtičky s krémem na vánočních trzích v Praze. Porce za 139 Kč a těsto jako od babičky
Jak dlouho vydrží nepečené cukroví? Záleží na surovinách. Některé druhy je třeba sníst hned, ty s alkoholem do tří týdnů
petram uvařila 13. 3. 2013 20:12 Zapékané brambory se zelím a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
petram uvařila 13. 3. 2013 20:12 Zapékané brambory se zelím a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
andrejkaa uvařil 8. 12. 2010 13:39 Zapékané brambory se zelím a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
andrejkaa uvařil 8. 12. 2010 13:39 Zapékané brambory se zelím a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
andrejkaa uvařil 8. 12. 2010 13:39 Zapékané brambory se zelím a uzeným masem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
7 foto Předpěstování zeleniny ze semínek krok za krokem: Manuál, jak na vlastní úrodu, nejen pro začátečníky
Andělská čokoláda je nový hit: S náplní z cukrové vaty předčí Angel Hair Chocolate i slavnou dubajskou verzi