Studený polský chlodnik je něco mezi salátem a polévkou. Kombinace okurek, ředkviček a česneku chutná božsky
Jaký špenát můžeme vysazovat v létě? Aby zůstal křehký a šťavnatý, je třeba vybrat správnou odrůdu a věnovat trochu času péči
Nenáročná svíčková i pro začátečníky: Zkraťte si čas přípravy hotovou mraženou zeleninou a další osvědčené vychytávky
Nikina uvařila 28. 5. 2013 17:09 Zapékané mističky s lososem a brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 28. 5. 2013 17:09 Zapékané mističky s lososem a brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Nikina uvařila 28. 5. 2013 17:09 Zapékané mističky s lososem a brokolicí 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Retro okénko: Nepečený rychlý jablkový dezert voní po vanilce a skořici a využijeme do něj "unavené" ovoce