Ze studia korejštiny zběhla k pečení a teď vede cukrárnu 5* pražského hotelu. Andrea Kubiňanová jde vlastní cestou
Jak na rychlý pudinkový krém na buchtičky: Voní rumem a vanilkou a připravit jej zvládne i začátečník
AndreaAbb uvařila 2. 11. 2023 19:24 Zapékané těstoviny s brokolicí, špenátem a Blaťáckým zlatem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Angel 666 uvařila 17. 1. 2018 21:30 Zapékané těstoviny s brokolicí, špenátem a Blaťáckým zlatem 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Jihočeská švanda: Snadnou omáčku z rozvařených borůvek využijete na lívance i knedlíky a chutná božsky
Česnekový bůček na pivě: Šťavnaté a voňavé kousky masa se silnou omáčkou zazáří při nedělním obědě i ve všední den