Pomazánka z bůčku a krkovice od Ostravskeho Gastrošefa nadchne: Voní pečeným masem, zasytí a chutná skvostně
Monika Absolonová dělá ultimátní křenovou rolku. „Zmizí do půlnoci, i když jich udělám šedesát,“ směje se zpěvačka
Pět druhů nejoblíbenějších kuliček: Z kokosu, Margotek i Tatranek. Tohle cukroví zvládnete bez pečení a bez stresu
LukasM uvařil 19. 2. 2019 20:36 Zapražená bramborová kaše (staročeský recept) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 7. 12. 2018 11:39 Zapražená bramborová kaše (staročeský recept) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
mika59 uvařila 7. 12. 2018 11:39 Zapražená bramborová kaše (staročeský recept) 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Kuřecí játra jako minutka jsou měkká, nádherně šťavnatá a plná chuti. Stačí je předem dobře připravit a správně opékat
Jak na dokonalé donuty: Tvar uděláte pomocí dvou skleniček, chuti a konzistenci prospěje kynutí přes noc