Pažitkové květy jsou skvělý pomocník v kuchyni: Jejich česneková chuť vyladí pomazánky, polévky i obyčejné máslo
medanek uvařila 29. 11. 2022 15:54 Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 29. 11. 2022 15:54 Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 29. 11. 2022 15:54 Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Chutě antického Řecka: Den začínali chlebem namočeným ve víně nebo speciálními palačinkami, které bychom dnes asi nepozřeli
Deset zajímavostí o jídle: Med se nikdy nezkazí, kečupem se kdysi léčil průjem a cukrovou vatu paradoxně vynalezl zubař
6 foto Historie a lidé kolem pražské kavárny Slavia: Na absintu si tady pochutnával Seifert, na kafe sem chodili i Werich a Horníček