Učitelka hudby se zbláznila do kuchtění. Vytváří domácí zmrzliny a se svou kanapkou vyhrála i v soutěži Food blog roku
Co jedli japonští samurajové? Bojovníci sloužící císaři a šlechtě měli skromný jídelníček, převažovala rýže a polévka miso
medanek uvařila 29. 11. 2022 15:54 Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 29. 11. 2022 15:54 Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
medanek uvařila 29. 11. 2022 15:54 Zavařené maso ve vlastní šťávě, jak dělám já 0 0 Zobrazit detail Okomentovat
Rajská polévka jako od babičky: Z čerstvých rajčat chutná božsky, voní skořicí a hřebíčkem a sladký nádech podpoří zkaramelizovaný cukr
Božské chlebové krutonky podle Petry z MasterChefa: Ochucené česnekem a sýrem si je zamiloval i Jan Punčochář